Rijopleidingen

Spoedopleidingen zijn populair! Je kunt je rijbewijs vele malen sneller halen dan met een reguliere rijopleiding. Een spoedopleiding vraagt echter ook meer van jou als cursist. Een spoedopleiding is helaas niet voor iedereen geschikt.
Lees verder -->

Kies voor een goede rijopleiding!

Automaat?

Heb je relatief veel moeite met autorijden, dan is het nemen van rijles in een automaat een uitkomst. Omdat je je niet meer hoeft te concentreren op het schakelen, kan je al je aandacht bij het verkeer houden. Het brengt meer rust in je autorijden en ook het CBR praktijkexamen wordt opeens een haalbaar doel.
Lees verder -->

 

ROSO training

ROSO staat voor Rijden Onder Specifieke Omstandigheden. De ROSO training is onderdeel van de laatste module van de RIS opleiding. In de ROSO training zal je de onbeheersbaarheid van een auto in een aantal situaties zelf ervaren. Bijvoorbeeld als je een noodstop maakt op een nat wegdek of plotseling moet uitwijken.
Lees verder -->

Wat kost een rijopleiding?

Wat kost een goede rijopleiding? Dit is vooral afhankelijk van hoeveel rijlessen je nodig hebt om te slagen. Bij een goedkope rijschool ben je dus alleen goedkoper uit als deze dezelfde kwaliteit biedt als een duurdere rijschool.
Lees verder -->

Financiering

Heb je het geld voor je rijopleiding nog niet bij elkaar en je wilt of moet toch snel beginnen met het volgen van rijlessen, kijk dan eerst even naar de volgende mogelijkheden:
Lees verder -->


© rijbewijsinfo.nl 2010-2017 | A Blue Ocean Fishing initiative.