Rijscholen vergelijken

Het is de moeite waard verschillende rijscholen te vergelijken. Bijna elke rijschool heeft tegenwoordig een eigen website waar alle informatie over de rijschool en de rijlessen op staat. Maar er zijn wel heel erg veel websites van rijscholen, hoe vind je nu tussen al die rijscholen de rijschool die bij je past? Hoe kun je de rijscholen met elkaar vergelijken? Er zijn een aantal websites waar je een selectie kunt vinden van rijscholen bij jou in de buurt zodat je deze rijscholen met elkaar kunt vergelijken.

1. Rijscholen Vergelijken op Rijbewijsinfo.nl

Wil je rijscholen met elkaar vergelijken? Dan is Rijscholen Vergelijken op Rijbewijsinfo.nl het beste startpunt. Rijbewijsinfo.nl maakt voor jou alvast een selectie van de beste rijscholen in jouw woonplaats zodat jij de beste rijscholen kunt vergelijken.

2. Rijschoolgegevens.nl

Dit is de officiële website van het CBR en hier kun je de slagingspercentages van rijscholen met elkaar vergelijken. Je vind hier de gegevens van alle bij het CBR geregistreerde rijscholen in heel Nederland. Natuurlijk zegt het slagingspercentage van de rijscholen niet alles over de kwaliteit van een rijschool!

3. Studentrijbewijs.nl

Hier vind je advertenties van rijscholen bij jou in de buurt. Je kunt hier offertes voor je rijopleiding aanvragen bij verschillende rijscholen en deze met elkaar vergelijken. Je word gebeld of gemaild door de rijschool van jouw keuze. Sommige rijscholen hebben speciale acties als je je via deze website inschrijft. Let op: hoewel de website studentrijbewijs.nl heet, hoef je geen student te zijn om van deze website en de aanbiedingen van rijscholen gebruik te maken! Je kunt niet doorklikken naar de website van de rijschool van jouw keuze. Zie je een rijschool die je aanspreekt, zoek dan ook even de pagina op van deze rijschool zodat je op de hoogte bent van hun werkwijze en tarieven voor rijles.

4. Nationale rijbewijsdienst

Je kunt hier een vrijblijvende proefles reserveren bij een rijschool bij jou in de buurt. Je weet echter niet van te voren bij welke rijschool je geplaatst wordt en kunt de aangesloten rijscholen dan ook niet met elkaar vergelijken. Je kunt dus ook niet vooraf informatie inwinnen over je rijschool en de lesprijzen. Na de proefles krijg je een aanbod van de rijschool om je rijopleiding te vervolgen. Je bent niet verplicht hierop in te gaan.

5. Rijscholenvergelijker.nl

Je kunt via deze website offertes aanvragen bij rijscholen bij jou in de buurt en deze rijscholen met elkaar vergelijken. Je aanvraag wordt naar maximaal 6 verschillende rijscholen verstuurd. Je wordt na het verzenden van je aanvraag telefonisch of per e-mail benaderd door de rijscholen die jouw offerte aanvraag hebben ontvangen. Je weet niet van te voren welke rijscholen jouw persoonlijke gegevens ontvangen. De meeste rijscholen zullen je bellen om een vrijblijvende intake af te spreken. Vraag de gegevens van de rijschool zodat je deze met andere rijscholen kunt vergelijken en bekijk daarna bij welke rijschool je je eerste rijles wilt volgen!

6. Rijscholen vergelijken dmv Rijschool gidsen

Rijles.nl
Rijschool.nl
Rijschoolvergelijker.net
Allerijscholen.nl
Rijbewijs.net
Rijschoolaanbod.nl
Degoedkoopsterijschool.nl
Rijschool-centrale.nl
Rijschool-gids.nl
Besterijscholen.nl
Autorijles.nl
Rijschool Register

Op deze websites vind je een opsomming van veel rijscholen bij jou in de buurt en je kunt deze rijscholen met elkaar vergelijken. Je kunt meestal doorklikken naar de websites van de verschillende rijscholen. Soms staat er nog extra informatie zoals slagingspercentage, lesprijzen of ervaringen van andere cursisten. Kijk voor de actuele lesprijzen altijd op de website van de rijschool zelf!
Deze websites bieden niet of nauwelijks meerwaarde ten opzichte van de website van het CBR. De website van het CBR is compleet, inclusief gegevens van de rijschool, een link naar hun website en het actuele slagingspercentage.

rijscholen vergelijken


© rijbewijsinfo.nl 2010-2017 | A Blue Ocean Fishing initiative.